Hoe werkt de financiering van mijn auto?

Nu u alle stappen kent die nodig zijn om uw voertuig te financieren, gaan we aan de slag.

Misschien heeft u uw auto al en werkt deze niet meer zo goed als vroeger. Het is eindelijk tijd om een ​​voertuig te kopen, maar je weet nog steeds niet hoe de financiering van een auto in Ford werkt.

Of misschien ben je net afgestudeerd en heb je een fulltime baan buitenshuis. Je denkt niet alleen na over waar je gaat wonen, als je dat nog niet hebt gedaan, maar je denkt ook aan het kopen van een auto, aangezien het openbaar vervoer net zo onvoorspelbaar is als onze economie.

Hoe werkt de financiering van mijn auto?

Wanneer u een auto financiert, leent een financiële instelling u het geld dat u nodig heeft om de auto te kopen. In ruil daarvoor betaal je de geldverstrekker rente en eventueel kosten voor het lenen van dat bedrag over een bepaald aantal maanden.

Als u van plan bent een auto te financieren, moet u een lening aanvragen. Indien goedgekeurd, betaalt u maandelijks totdat de lening is afbetaald. Elke betaling die u doet, wordt opgesplitst in de volgende twee delen:

  1. De betaling van de hoofdsom, die bedoeld is om het saldo van de lening te vereffenen; en
  2. De rentebetaling, waarmee de verschuldigde rente wordt betaald.

Een deel van uw betaling kan ook naar bepaalde leenkosten gaan

De maandelijkse betaling wordt bepaald door het bedrag van de lening (de aankoopprijs van de auto minus een eventuele aanbetaling en/of inruil), het jaarlijkse percentage en de looptijd van de lening.

Verschillende factoren kunnen van invloed zijn op uw rentetarief, waaronder krediet, leentermijn en of u een nieuwe of gebruikte auto koopt.

Nadat de lening volledig is betaald, stuurt de geldschieter meestal een document voor het vrijgeven van onderpand (afhankelijk van uw staat) naar het overmakende agentschap. De autotitel wordt bijgewerkt en aan u overgedragen.

Als u bereid bent te onderhandelen over de prijs van de auto, moet u de tarieven en voorwaarden van uw financiering niet negeren. Sommigen maken deze fout de eerste keer dat ze een auto kopen en krijgen er spijt van.

Als u op zoek bent naar een nieuwe auto, wacht dan niet tot u met papierwerk bij de bank of dealer bent om na te denken over de financiering ervan. In plaats daarvan moet u vooruit plannen en tarieven van verschillende kredietverstrekkers vergelijken om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke deal krijgt.

Online tools kunnen u helpen snel en gemakkelijk tarieven van verschillende kredietverstrekkers te vergelijken

Uw auto is geen investering. Integendeel: auto’s worden absurd afgeschreven na het verlaten van de dealer.

Alleen al daarom is het niet verstandig om rente te betalen over een autolening (tenzij de instelling uitstekende service biedt).

Wat in de meeste gevallen gebeurt, is dat de auto afschrijft en de waarde sneller daalt dan dat u de lening afbetaalt, waardoor u ondersteboven of onder water blijft (wanneer u meer verschuldigd bent aan de lening dan het actief waard is).

Dat gezegd hebbende, velen van ons hebben een auto nodig om naar het werk te gaan en hebben niet het geld om er een met contant geld te kopen. Dus gingen we een lening aan om er een te kopen.

Dat is prima, maar er is een verschil tussen verstandig een autolening gebruiken en deze gebruiken om iets te kopen dat u zich niet kunt veroorloven.

Hoe werkt Ford voertuigfinanciering?

Als je tot hier hebt gelezen, heb je misschien geraden dat een van de leiders in dit opzicht die enkele van de beste autofinancieringsdiensten aanbiedt, Ford is.

De financiering werkt met de volgende specificaties: financiering tot 100% van de waarde van het voertuig, met een van de beste beschikbare voorwaarden, Ford Financiamentos biedt tot 60 maanden om te betalen en 59 dagen om de eerste termijn te betalen.

Bij financiering van voertuigen met een bouwjaar tot 10 jaar, automatische afschrijving van een betaalrekening op de dag dat u ervoor kiest om de termijnen te betalen.

En om te verbeteren, zijn de tarieven vast, zodat u precies weet hoeveel u per maand betaalt.

Tijdens de schrijfperiode van dit artikel rapporteerde de instelling rentetarieven van 16,69% ​​en een wanbetalingspercentage van 0%. Ga voor meer informatie en het servicecontract naar Ford Financiamentos.

Ga naar de volgende link om financiering te starten: Financiering